Training

IN FLOW

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
Deze cursus is momenteel gesloten

Deze training is privé

Welkom! Leuk dat je aan de slag gaat met het jaarprogramma IN FLOW. In deze online omgeving vind je achtergrond, inspiratie en opdrachten die je ondersteunen bij het avontuur dat je aangaat en de beweging die je wilt inzetten of vergroten. 

Wie jij bent als leider, hoe jij je kracht en je talent inzet is het belangrijkste instrument in het creëren van beweging in teams en het realiseren van innovatie in organisaties. Natuurlijk gebruik je verschillende interventies en werkvormen, maar jouw authenticiteit maakt het verschil. Wanneer je jouw authenticiteit en eigenheid optimaal weet in te zetten als creatief leider, ben je met jouw unieke innovatiekracht een katalysator voor de nieuwe beweging.  Je maakt op jouw manier impact.

Voor de bijeenkomsten maken Gert Jan en Hilde steeds weer een uniek ontwerp waarbij een thema of vraag centraal staat. Zoals je van ons gewend bent krijg je tijdens deze dag volop de gelegenheid je vragen te onderzoeken, je perspectief te vergroten en tot nieuwe inzichten te komen.

In de online leeromgeving vind je per bijeenkomst een voorbereiding en de logistieke informatie. We gaan deze omgeving verder vullen gedurende de jaargang. Jullie zijn een van de eerste groepen waarmee we met een leeromgeving werken. We vragen je begrip als het niet direct soepel verloopt en je feedback zodat we de leeromgeving kunnen verbeteren.

Gert Jan den Adel & Hilde Swets

  • Ik in innovatie
  • Co-creatie in een creatief team
  • Katalyseren van innovatie
  • Ruimte houden voor innovatie
  • Leidinggeven aan innovatieprocessen
Training inhoud

Flow is het proces van totale verbondenheid met het leven waarbij plezier en creativiteit spontaan oprijzen

– Mihaly Csikszentmihalyi

Inhoudelijke vragen over de training?
Neem contact op met Hilde, Mieke of Roos.

Technische vragen over de leeromgeving?
Sanne helpt je graag verder.

Sanne Tolboom

Scroll naar top
Inloggen
Nog geen lid?

Maak een gratis account aan en start met je eerste training.